Back to Portfolio

CLEVELAND STATE UNIVERSITY MEDICAL MUTUAL TENNIS PAVILION

VAA provided architectural and design services for the renovation and improvement of existing tennis courts on Cleveland State University’s campus. The existing six asphalt courts were located within a fence enclosure and were open to the elements.  VAA utilized an engineered, pre-fabricated structure to enclose the courts, allowing for all-season use. This structure is designed to be left up year round to facilitate better scheduling, evening play, and potential tournament play. Court resurfacing, new court equipment, divider curtains, new electrical service, lighting, cooling, heating, signage, bleachers and new landscaping were also necessary to produce a showcase facility for the University.

CLIENT

Cleveland State University

LOCATION

Cleveland, Ohio

SIZE

43,500 SF

COST

$1.35 Million

COMPLETION

2015

ROLE

Lead Architect and Interior Design